Ο.ΣΥ. Α.Ε.
      ΟΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο.Α.Σ.Α. A.E.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνία > Συχνές ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις
1. Ποιός είναι ο ρόλος της Ο.ΣΥ.Α.Ε.;
Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. έχει αναλάβει την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου με θερμικά και ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, στην περιοχή αρμοδιότητας του Ο.Α.Σ.Α, δηλαδή στην περιοχή Αθηνών – Πειραιώς και Περιχώρων.
2. Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια και οι κάρτες;
Υπάρχουν διάφοροι τύποι εισιτηρίων και καρτών, παρακαλώ επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα στο δικτυακό τόπο του Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε..
3. Πώς μπορώ να μάθω αν δικαιούμαι ελεύθερης μετακίνησης με τα λεωφορεία/τρόλεϊ;
Για να δείτε αν ανήκετε στις κατηγορίες επιβατών που απαλλάσσονται από την καταβολή κομίστρου για τη μετακίνησή τους με τα λεωφορεία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. παρακαλώ επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα στο δικτυακό τόπο του Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. .
4. Από πού μπορώ να αγοράσω εισιτήρια και μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών;
Για την εξυπηρέτηση σας υπάρχει ένα μεγάλο δίκτυο εκδοτηρίων που διαθέτει εισιτήρια, κάρτες απεριορίστων διαδρομών και κουπόνια, παρακαλώ επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα στο δικτυακό τόπο του Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε..
5. Πόσο είναι το πρόστιμο και πού μπορώ να το πληρώσω;
Για πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο κομίστρου, το πρόστιμο και τους τρόπους καταβολής του παρακαλώ επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα στο δικτυακό τόπου του Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε..
6. Από πού μπορώ να πληροφορηθώ για τα δρομολόγια;
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια όλων των Γραμμών Αστικών Συγκοινωνιών του λεκανοπεδίου μέσω της σχετικής ενότητας στο δικτυακό τόπου του Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε..
7. Ξέχασα κάποιο προσωπικό μου αντικείμενο σε λεωφορείο/τρόλεϊ. Τι να κάνω;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Διαχείρισης Εποπτών στα τηλέφωνα: 2104270802-3 (λεωφορεία), 2109303225 (τρόλεϊ) από τις 5.30 ως τις 24.00. Βεβαίως, αν θυμηθείτε ότι ξεχάσατε ένα προσωπικό σας αντικείμενο μέσα σε λεωφορείο/τρόλεϊ αμέσως μόλις κατεβείτε απ’ αυτό, μπορείτε να αποταθείτε στο κοντινότερο σταθμαρχείο ώστε να προσπαθήσουμε να το εντοπίσουμε και να σας το επιστρέψουμε άμεσα.
8. Μπορώ να μεταφέρω το ποδήλατο μου με το λεωφορείο/τρόλεϊ;
Η μεταφορά ποδηλάτων με το λεωφορείο/τρόλεϊ δεν επιτρέπεται. Η πληρότητα των λεωφορείων/τρόλεϊ και η έλλειψη ειδικά διαμορφωμένων χώρων για την τοποθέτηση των ποδηλάτων καθιστούν τη μεταφορά τους επικίνδυνη για την ασφάλεια τόσο του ποδηλάτη όσο και των υπόλοιπων επιβατών.
9. Μπορώ να μεταφέρω το κατοικίδιο μου με το λεωφορείο/τρόλεϊ;
Για λόγους ασφάλειας του επιβατικού κοινού, επιτρέπεται η μεταφορά μόνο μικρών κατοικίδιων ζώων μέσα σε ειδικά καλάθια, διαστάσεων μέχρι 70x40x50 εκατ. και η επιβίβαση σκύλων-οδηγών τυφλών.
10. Πού μπορώ να απευθυνθώ για παράπονα ή παρατηρήσεις;
Για να κοινοποιήσετε οποιοδήποτε παράπονο ή παρατήρηση παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε με τον Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.
Αρχική σελίδα | Αρχή σελίδας | Προηγούμενη σελίδα