Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας η διοίκηση της Ο.ΣΥ. Α.Ε.

Τη στήριξή και τη συμπαράστασή τους, τις δύσκολες ημέρες που βιώνουν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας απέδειξαν έμπρακτα οι Οδικές Συγκοινωνίας Α.Ε. αποστέλλοντας ανθρωπιστική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς από την κακοκαιρία Daniel.

περισσότερα

Ενημέρωση Προσωπικού. 2η Έρευνα Εργασιακού κλίματος

Σας ενημερώνουμε ότι η Ο.ΣΥ Α.Ε, ως θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Ο.Α.Σ.Α, συμμετέχει  στην 2η έρευνα για τη μελέτη και αξιολόγηση του Εργασιακού της Περιβάλλοντος. Η Ο.ΣΥ Α.Ε  ενδιαφέρεται για τις απόψεις των εργαζομένων της και επιθυμεί να καταγράψει το βαθμό ικανοποίησής τους, μέσω των απαντήσεων σε μια σειρά ερωτημάτων που θα αναδείξουν την επικρατούσα κατάσταση.

περισσότερα

Υποχρεωτική χρήση μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ. 30819/31.5.2022, η χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή Ν95) ή εναλλακτικά διπλής μάσκας (χειρουργικής και υφασμάτινης) είναι υποχρεωτική στα μέσα μαζικής μεταφοράς αστικών συγκοινωνιών…

περισσότερα

Απαραίτητα Δικαιολογητικά για την Πρόσληψη

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. συγχαίρει τους επιτυχόντες στον πίνακα διοριστέων της προκήρυξης 1/2020 και προκειμένου να διευκολυνθούν και να επισπευσθούν οι διαδικασίες πρόσληψης, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να ξεκινήσουν την συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών όπως εμφανίζονται στο παρακάτω αρχείο με τίτλο «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ».

περισσότερα

Ανακοίνωση Έκδοσης Οριστικών Αποτελεσμάτων Προκήρυξη 1/2020 – Κατηγορία ΔΕ

Σήμερα Πέμπτη 11/02/2021 εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1/2020 του ΑΣΕΠ (ΑΔΑ:9137465ΧΘΞ-ΥΓ0) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριακοσίων εξήντα επτά (367) θέσεων του κλάδου ΔΕ Οδηγοί Λεωφορείων και πενήντα έξι (56) θέσεων ΔΕ Τεχνιτών διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στις Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. (Ο.ΣΥ. Α.Ε.).

περισσότερα

Ανακοίνωση

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ, ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ, ΟΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:1. ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΩΝ ΕΛ.ΤΑ.

περισσότερα