Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού λεωφορείου Ytong στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Ο.ΣΥ. Α.Ε.

Το πρώτο ηλεκτρικό λεωφορείο της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας Ytong που βρίσκεται στο αμαξοστάσιο της Ο.ΣΥ. Α.Ε. παρουσίασαν σήμερα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και η Διοίκηση της Εταιρίας. Η εισαγωγή της ηλεκτροκίνησης για πρώτη φορά στη χώρα και συγκεκριμένα στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες, οδηγεί στην επόμενη ημέρα των Συγκοινωνιών και υλοποιεί, επί της…

περισσότερα

Έφτασαν στην Αθήνα τα πρώτα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία

Αντίστροφα άρχισε να μετράει ο χρόνος για την κυκλοφορία των πρώτων 140 Ytong ηλεκτρικών λεωφορείων στην Αττική, τα οποία βρίσκονται πλέον στην Αθήνα και σύντομα θα κυκλοφορούν στους δρόμους της πρωτεύουσας, όπως έχει εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

περισσότερα

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. οδηγεί τις Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες στη σύγχρονη εποχή των Μεταφορών με την ένταξη στο στόλο της 140 νέων Ηλεκτροκίνητων Λεωφορείων

Η Διοίκηση της  Ο.ΣΥ. Α.Ε., έχοντας πάντα στο επίκεντρο του έργου της τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, πρωτοπορεί εισάγοντας την Εταιρεία στην  εποχή της Ηλεκτροκίνησης.

περισσότερα

Στέφανος Αγιάσογλου: Η Ο.ΣΥ.Α.Ε. πρωτοπόρος στη βιώσιμη αστική κινητικότητα.

Τη σημασία της πράσινης μετάβασης, ειδικά στον τομέα των δημόσιων μεταφορών, επισήμανε ο CEO της Ο.ΣΥ. Α.Ε. Στέφανος Αγιάσογλου μιλώντας στο  7ο Συνέδριο Βιωσιμότητας του Economist (7th Sustainability Summit) για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο.

περισσότερα
Αντικατάσταση 3ων αγωνιστικών αμαξιδίων και παροχή εξοπλισμού στον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία ΑΤΛΑΣ

Αντικατάσταση 3ων αγωνιστικών αμαξιδίων και παροχή εξοπλισμού στον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία ΑΤΛΑΣ

Η Διοίκηση της Ο.ΣΥ. Α.Ε. σταθερά προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση των πολιτών και με ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα που αφορούν Άτομα με Αναπηρία, έκανε αποδεκτό το αίτημα αντικατάστασης 3ων αγωνιστικών αμαξιδίων και την παροχή εξοπλισμού στον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία ΑΤΛΑΣ.

περισσότερα