Η αναβάθμιση της OSYACADEMY με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας (VR) βιωματικής μάθησης για την εκπαίδευση του προσωπικού της Ο.ΣΥ. Α.Ε. παρουσιάζεται στη φετινή ΔΕΘ

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των επισκεπτών της ΔΕΘ στο κάλεσμα της Ο.ΣΥ. να βρεθούν εικονικά στο τιμόνι ενός λεωφορείου και να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία αυτή τη φορά από τη θέση του οδηγού.
Η δημιουργία του συγκεκριμένου πρότζεκτ έγινε στο πλαίσιο της αναβάθμισης της επιτυχημένης διαδικτυακής ακαδημίας της Ο.ΣΥ. Α.Ε. την OSYACADEMY.

Στόχος του έργου είναι η ενίσχυση της επιτυχημένης διαδικτυακής ακαδημίας της Ο.ΣΥ. Α.Ε. την OSYACADEMY με χρήση καινοτόμων τεχνολογιών Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality) βιωματικής μάθησης, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη κατανόηση και βέλτιστη εμπειρία εκπαίδευσης στους οδηγούς και τους λοιπούς χρήστες της Ακαδημίας.

Η Εικονική πραγματικότητα τα τελευταία 5 χρόνια, τόσο με τις συνθήκες πανδημίας όσο και με την παρουσίαση της ιδέας του Metaverse, έχει κάνει μεγάλα άλματα, λύνοντας σοβαρά πρακτικά προβλήματα και στον τομέα της εκπαίδευσης.

Παράλληλη στο περίπτερο του ομίλου ΟΑΣΑ και των θυγατρικών του εταιρειών ΟΣΥ & ΣΤΑΣΥ οι επισκέπτες φεύγουν με μια postcard την οποία σκανάροντας την (με την τεχνολογία AR) έχουν τη δυνατότητα να μάθουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον εκσυγχρονισμό των 3 εταιρειών.