Ο.ΣΥ. Α.Ε.
      ΟΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο.Α.Σ.Α. A.E.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ
Από την 1η Φεβρουαρίου 2016, η τιμολογιακή πολιτική των Συγκοινωνιών Αθηνών αναπροσαρμόζεται ως εξής: 1.ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
 • Ενιαίο εισιτήριο, αξίας € 1,40 (€ 0,60 μειωμένο) Ισχύει για 90 λεπτά από την επικύρωσή του κατά την πρώτη επιβίβαση, με ισχύ σε όλα τα συγκοινωνιακά μέσα αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α. Ο.ΣΥ. (λεωφορεία, τρόλεϊ), ΣΤΑ.ΣΥ. (ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ, μετρό μέχρι το Κορωπί) και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Πειραιάς – ΣΚΑ- Μαγούλα -Κορωπί). Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές express του Αεροδρομίου και την ειδική λεωφορειακή γραμμή express Χ80 της Ο.ΣΥ.
 • Ημερήσιο εισιτήριο, αξίας € 4,50 Ισχύει για όλα τα μέσα: Ο.ΣΥ. (λεωφορεία, τρόλεϊ), ΣΤΑ.ΣΥ. (ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ, μετρό μέχρι το Κορωπί) και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Πειραιάς – ΣΚΑ - Μαγούλα – Κορωπί) για 24 ώρες από την επικύρωσή του. Ισχύει για την ειδική λεωφορειακή γραμμή express Χ80 της Ο.ΣΥ. Δεν ισχύει για μετακινήσεις με τις λεωφορειακές γραμμές express του Αεροδρομίου.
 • Εισιτήριο πέντε ημερών , αξίας € 9,00 Ισχύει για όλα τα μέσα: Ο.ΣΥ. (λεωφορεία, τρόλεϊ), ΣΤΑ.ΣΥ. (ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ, μετρό μέχρι το Κορωπί) και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Πειραιάς – ΣΚΑ - Μαγούλα – Κορωπί) για 5 πλήρη 24ωρα από την επικύρωσή του. Δεν ισχύει για μετακινήσεις με τις λεωφορειακές γραμμές express του Αεροδρομίου και την ειδική λεωφορειακή γραμμή express Χ80 της Ο.ΣΥ.
 • Εισιτήρια Αεροδρομίου Εισιτήριο των λεωφορειακών γραμμών express του Αεροδρομίου της Ο.ΣΥ., αξίας € 6,00 (μειωμένο € 3,00). Εισιτήρια της ΣΤΑ.ΣΥ. (μετρό) προς και από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.) € 10,00 - μειωμένο € 5,00 και 2 και 3 ατόμων € 18,00 και € 24,00 αντίστοιχα. Μετ’ επιστροφής εισιτήριο της ΣΤΑ.ΣΥ. (μετρό) προς και από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.) € 18,00. Η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 48 ωρών από την επικύρωσή του εισιτηρίου κατά την πρώτη επιβίβαση. Εισιτήριο της ΣΤΑ.ΣΥ. (μετρό) προς και από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.), προς τους σταθμούς Παλλήνη-Κάντζα-Κορωπί, αξίας € 6,00 (μειωμένο € 3,00). Τα προαναφερόμενα εισιτήρια, που ισχύουν για διαδρομές προς και από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.) με το μετρό, ισχύουν στην Ο.ΣΥ. (λεωφορεία, τρόλεϊ), στη ΣΤΑ.ΣΥ. (μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (προαστιακός) για 90 λεπτά, τόσο μετά την πρώτη επικύρωση στην πρώτη διαδρομή, όσο και μετά τη δεύτερη επικύρωση κατά την επιστροφή, όσον αφορά το μετ' επιστροφής εισιτήριο.
 • «3ημερο Τουριστικό Εισιτήριο», αξίας € 22,00 Ισχύει για απεριόριστο αριθμό μετακινήσεων στην Ο.ΣΥ. (λεωφορεία, τρόλεϊ), τη ΣΤΑ.ΣΥ. (μετρό μέχρι το Κορωπί, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ) και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Πειραιάς – ΣΚΑ – Μαγούλα – Κορωπί) , για 3 πλήρη 24ωρα από την πρώτη και μοναδική επικύρωσή του και από μία διαδρομή από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Μετρό ή τον Προαστιακό ή τις αντίστοιχες λεωφορειακές γραμμές express της ΟΣΥ. Το εισιτήριο αυτό ισχύει και για μετακινήσεις με την ειδική λεωφορειακή γραμμή express Χ80 της Ο.ΣΥ.
2.ΚΑΡΤΕΣ
 • Μηνιαία Κάρτα αξίας € 30,00 (€ 15,00 μειωμένη) Ισχύει για όλα τα μέσα, Ο.ΣΥ. (λεωφορεία, τρόλεϊ), ΣΤΑ.ΣΥ. (ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και Μετρό μέχρι το Κορωπί) και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Πειραιάς – ΣΚΑ - Μαγούλα – Κορωπί). Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές express του Αεροδρομίου και την ειδική λεωφορειακή γραμμή express Χ80 της Ο.ΣΥ.
 • Τριμηνιαία Κάρτα αξίας € 85,00 (€ 43,00 μειωμένη) Ισχύει για όλα τα μέσα, Ο.ΣΥ. (λεωφορεία, τρόλεϊ), ΣΤΑ.ΣΥ. (ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και Μετρό μέχρι το Κορωπί) και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Πειραιάς – ΣΚΑ - Μαγούλα – Κορωπί) Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές express του Αεροδρομίου και την ειδική λεωφορειακή γραμμή express Χ80 της Ο.ΣΥ.
 • Εξαμηνιαία Κάρτα αξίας € 170,00 (€ 85,00 μειωμένη) Ισχύει για όλα τα μέσα, Ο.ΣΥ. (λεωφορεία, τρόλεϊ), ΣΤΑ.ΣΥ. (ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και Μετρό μέχρι το Κορωπί) και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Πειραιάς - ΣΚΑ - Μαγούλα – Κορωπί). Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές express του Αεροδρομίου και την ειδική λεωφορειακή γραμμή express Χ80 της Ο.ΣΥ.
 • Ετήσια Κάρτα αξίας € 330,00 (€ 165,00 μειωμένη) Ισχύει για όλα τα μέσα, Ο.ΣΥ. (λεωφορεία, τρόλεϊ), ΣΤΑ.ΣΥ. (ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και Μετρό μέχρι το Κορωπί) και ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Πειραιάς - ΣΚΑ- Μαγούλα -Κορωπί). Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές express του Αεροδρομίου και την ειδική λεωφορειακή γραμμή express Χ80 της Ο.ΣΥ.
3. ΚΑΡΤΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
 • Μηνιαία Κάρτα Αεροδρομίου, αξίας € 49,00 (€ 25,00 μειωμένη) Ισχύει σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για μετακινήσεις από και προς το Αεροδρόμιο με τις λεωφορειακές γραμμές express, το Μετρό και τον Προαστιακό. Δεν ισχύει στην ειδική λεωφορειακή γραμμή express Χ80 της Ο.ΣΥ
 • Τριμηνιαία Κάρτα Αεροδρομίου, αξίας € 142,00 (€ 71,00 μειωμένη) Ισχύει σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για μετακινήσεις από και προς το Αεροδρόμιο με τις λεωφορειακές γραμμές express, το Μετρό και τον Προαστιακό. Δεν ισχύει στην ειδική λεωφορειακή γραμμή express Χ80 της Ο.ΣΥ.
 • Εξαμηνιαία Κάρτα Αεροδρομίου, αξίας € 250,00 (€ 125,00 μειωμένη) Ισχύει σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα, και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για μετακινήσεις από και προς το Αεροδρόμιο με τις λεωφορειακές γραμμές express, το Μετρό και τον Προαστιακό. Δεν ισχύει στην ειδική λεωφορειακή γραμμή express Χ80 της Ο.ΣΥ. Η μειωμένη εξαμηνιαία κάρτα Αεροδρομίου. Δε διατίθεται με επιπλέον έκπτωση σε περιπτώσεις μαζικής πώλησης
 • Ετήσια Κάρτα Αεροδρομίου αξίας € 490,00 (€ 245,00 μειωμένη) Ισχύει σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για μετακινήσεις από και προς το Αεροδρόμιο με τις λεωφορειακές γραμμές express, το Μετρό και τον Προαστιακό. Δεν ισχύει στην ειδική λεωφορειακή γραμμή express Χ80 της Ο.ΣΥ. Η μειωμένη ετήσια κάρτα Αεροδρομίου δε διατίθεται με επιπλέον έκπτωση σε περιπτώσεις μαζικής πώλησης.
Σε περιπτώσεις μαζικών πωλήσεων ετησίων ή εξαμηνιαίων καρτών προς δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς, ακολουθείται συγκεκριμένη εκπτωτική πολιτική. 4.ΛΟΙΠΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
 • Στους Δικαιούχους Ελεύθερης Μετακίνησης προστίθεται η κατηγορία των Ανέργων, εγγεγραμμένων στα μητρώα του ΟΑΕΔ, οι οποίοι μετακινούνται δωρεάν στα μέσα του ομίλου ΟΑΣΑ (ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ).
 • Οι ετήσιες και οι εξαμηνιαίες κάρτες ΟΑΣΑ παλαιών τιμών θα εξακολουθούν να ισχύουν ως έχουν, μέχρι τη λήξη τους
 • Τα εισιτήρια ΟΑΣΑ παλαιών τιμών & ισχύος που θα βρίσκονται στην κατοχή των επιβατών θα εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι τις 30.04.2016. Για τους επιβάτες που θα εξακολουθούν να διαθέτουν παλαιούς τύπους εισιτηρίων, μετά το πέρας του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση από τον Ο.Α.Σ.Α.
 • Καταργείται το «7ημερο εισιτήριο Αεροδρομίου» αξίας € 50,00.
 • Παραμένει η μη δυνατότητα δεύτερης επικύρωσης των ενιαίων εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι εφόσον η μετακίνηση των επιβατών έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται στο ίδιο όχημα και για οποιονδήποτε λόγο το χρονικό διάστημα των 90 λεπτών δεν επαρκεί, η χρονική ισχύς επεκτείνεται μέχρι και την ολοκλήρωση της διαδρομής.
 • Οι μηνιαίες κάρτες και οι ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα αντίστοιχα μηνιαία κουπόνια διακινούνται και διατίθενται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του Συστήματος Αστικών Συγκοινωνιών και από τον Ο.Α.Σ.Α. και όχι μέσω τρίτων.
 • Αρχική σελίδα | Αρχή σελίδας | Προηγούμενη σελίδα